TEOLLISUUS

Teollisuudessa on tärkeää tasapaino niin verkkoyhtiön liityntäpisteessä kuin laitoksen sisäisessä sähköverkossa. Verkkoyhtiö mittaa teollisuuslaitoksen loistehon otto -ja antotehoa liityntäpisteessä ja asettaa tarvittaessa loistehomaksun. Laitos ei luonnollisesti saa aiheuttaa sähkönlaadun ongelmia sähköverkkoon.

SÄÄSTÖJÄ LOISTEHON
KOMPENSOINNILLA

Liityntäpisteen lisäksi teollisuuslaitokset ovat erittäin kiinnostuneita oman sähköverkkonsa stabiiliudesta. Loistehon kompensointi toteutetaan tyypillisesti mahdollisimman lähellä kulutuspistettä. Olemassa olevat kaapelit ja muuntajat riittävät, kun sisäistä sähköverkkoa kuormitetaan pelkästään pätöteholla. Pienempi verkon ja laitteiden mitoitus tuo suoria säästöjä.

SÄHKÖNLAADUN KATTAVA
PALVELIJA

Laitteiden odottamattomien vikaantumisten, ennenaikaisten hajoamisten ja virhetoimintojen taustalla ovat usein ongelmat sähkönlaadussa. TKF tutkii tarvittaessa harmoniset yliaallot ja muun sähkönlaadun. Loistehon kompensointilaitteiden huolto vuosittain ja laitteiston sopivuuden tarkastus ammattilaisen toimesta erityisesti sähköverkon muutosten yhteydessä on suositeltavaa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

  (Liitteiden suurin sallittu tiedostokoko on 1MB.)

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Lisää seuraava tiedosto

  TKF Power Quality Oy
  Kaapelikatu 3, 33330 Tampere

  Teemu Lindgren

  Myyntijohtaja

  Kumppanuudet ja Euroopan myynti

  Tilaa uutiskirje