KESKIJÄNNITERATKAISUT

TKF:n keskijänniteratkaisut pitävät sähkönlaadun standardien vaatimalla tasolla asiakkaan verkkoliityntäpisteessä. Paremmalla sähkönlaadulla saavutetaan monia hyötyjä ja etuja, kuten pienemmät tehohäviöt, parantunut verkon tehokkuus ja käytettävyys sekä taloudelliset säästöt.

KESKIJÄNNITERATKAISUT

TKF:n keskijänniteratkaisut pitävät sähkönlaadun standardien vaatimalla tasolla asiakkaan verkkoliityntäpisteessä. Paremmalla sähkönlaadulla saavutetaan monia hyötyjä ja etuja kuten pienemmät tehohäviöt, parantunut verkon tehokkuus ja käytettävyys sekä taloudelliset säästöt.

SÄHKÖNLAATU ON TÄRKEÄÄ

Autamme asiakastamme pitämään sähkönlaadun standardien vaatimalla tasolla verkkoliityntäpisteessä. Sähkön laadun rajoja ja arvoja määrittävät erilaiset standardit, kuten esimerkiksi EN 50160 -standardi.
estokelaparisto pätöteho loisteho sähkölaite sähköverkko yliaaltovirrat

KESKIJÄNNITERATKAISUT SÄHKÖN LAATUUN

TKF:N tarjoamat keskijänniteratkaisut parantavat sähkön laatua ja tehokkuutta sähköverkoissa parantamalla tehokerrointa ja eliminoimalla harmoniset virrat.

Ratkaisumme auttavat pitämään sähkönlaadun riittävänä verkkoliityntäpisteen lisäksi myös sisäverkon eri osissa. On tärkeä muistaa pitää huolta verkon eri osista, sillä sähköverkko saattaa olla laaja sisältäen useita muuntajia ja pääkojeistoja. Näissä tilanteissa pitää tarkastella kokonaisuutta eikä pelkkää verkkoliityntäpistettä. Sähkönlaadun puutteellisuus sisäverkossa aiheuttaa tehohäviöitä sekä saattaa aiheuttaa toimintahäiriöitä sähköverkolle ja siihen liittyville sähkölaitteille.

Tuotamme ratkaisuja sähköverkkoyhtiöille, voimantuotantoon ja urakoitsijoille ja eri teollisuuden aloille, kuten raskaaseen teollisuuteen, teräs-, paperi-, kemian ja kaivosteollisuuteen.

Paremman sähkön laadun ja verkon tehokkuuden etuja:

 • Pienentyneet tehohäviöt eli verkkoa ja muuntajia kuormittavat pienemmät virrat
 • Vältetään verkkoyhtiön laskuttamat loistehomaksut
 • Sähköverkon parempi tehokkuus ja käytettävyys sekä pienentyneet häiriöt verkossa oleville laitteille
 • Sähköverkon korkeampi kuormitettavuus (loistehon ja harmonisten yliaaltojen poiston jälkeen pätöteholle jää kasvun varaa)
 • Sähkölaitteistojen kasvanut eliniänodote (pienemmät häviöt tarkoittavat enemmän käyttövuosia)
 • Taloudelliset säästöt ja paremmat ympäristöarvot (pienentynyt tarve sähköverkon investoinneille)

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

  (Liitteiden suurin sallittu tiedostokoko on 1MB.)

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Lisää seuraava tiedosto

  TKF Power Quality Oy
  Kaapelikatu 3, 33330 Tampere

  Teemu Lindgren

  Myyntijohtaja

  Kumppanuudet ja Euroopan myynti

  Tilaa uutiskirje