SÄHKÖSUUNNITTELIJAT

OTA YHTEYTTÄ
Sähkösuunnittelija tekee tärkeitä ratkaisuita kiinteistön talotekniikasta tai teollisuuslaitoksen sähköistyksestä. Loistehon kompensointi ja sähkönlaadun varmistaminen ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Me TKF:llä olemme suunnittelijan apuna loistehon kompensointiin ja sähkönlaatuun liittyvissä kysymyksissä.

SÄÄSTÖJÄ LOISTEHON KOMPENSOINNILLA

Loistehon kompensoinnin suunnittelussa ratkaisevat kustannussäästöt elinkaaren aikana sekä sähköverkon stabiilius. Loistehomaksut voidaan poistaa koko elinkaaren ajalta sopivalla kompensointilaitteistolla. Lisäksi paikallinen loistehon kompensointi vaikuttaa sähkölaitteiden mitoitukseen kustannuksia alentavasti. Esimerkiksi kokoluokkaa pienempi muuntaja tai kaapelointi saattaa riittää kun loisteho ei vie verkon kapasiteettia.

HARMONISET YLIAALLOT

Sähkönlaadun korkea taso pyritään varmistamaan suunnitteluvaiheessa. Loistehon lisäksi huomioidaan esimerkiksi harmoniset yliaallot. Mitä enemmän taajuusmuuttajia, led-valaisimia, UPS:ja tai elektroniikkalaitteita, sitä todennäköisemmin harmoniset yliaallot saattavat aiheuttaa kohteessa ongelmia.

TUOTTEET

SÄHKÖNLAADUN ANALYYSI

Kun sähköverkon parametrit ovat tiedossa riittävän tarkasti, kompensointi -ja harmonisten yliaaltojen suodatuslaitteet määritellään osana suunnittelua. Tarvittaessa laitteistoille tehdään varaus ja TKF tekee sähkönlaadun mittaukset kohteen käyttöönoton yhteydessä. Laitteiston tarve ja ominaisuudet päätetään mittaustulosten perusteella.

PALVELUT

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

(Liitteiden suurin sallittu tiedostokoko on 1MB.)

Poista

Poista

Poista

Poista

Poista

Lisää seuraava tiedosto

Tampereen Kondensaattoritehdas
Kaapelikatu 3, 33330 Tampere
Tietosuojakäytännöt
Teemu Lindgren
Myyntijohtaja
+358 40 575 9800
teemu.lindgren@tkf.fi

Kumppanuudet ja Euroopan myynti

Tekniset dokumentit
Tilaa uutiskirje