ETSIMME MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä pääset käsiksi myyntiin ja eri asiakassegmenttien projektien hoitoon niin kotimaassa kuin pohjoismaissa. Käytännönläheisessä työssä pääset lisäksi osallistumaan tuotehallintaan, suunnitteluun, tuotekehitykseen ja tuotannon koordinointiin. Tehtävän painopistettä voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Meillä on pienen yrityksen ketteryys, mutta ison talon edut!

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulla olevan sähköalan insinöörin tai DI:n koulutus, esimerkiksi sähkövoimatekniikasta. Muutaman vuoden työkokemus sähkö- tai automaatioalalla toimimisesta on etusi, mutta voit myös olla vastavalmistunut, joka on innokas ja halukas oppimaan uutta. Mikäli sinulla on syvällistä osaamista kokemuksesi kautta sähkön laadusta, loistehosta, harmonisista yliaalloista ja niihin liittyvistä ratkaisuista, niin onnistut taatusti herättämään kiinnostuksemme. Tehtävässä tarvitset suomea ja englantia, lisäksi ruotsin kielen osaaminen ja kulttuurin tunteminen ovat rekrytointiprosessissa ehdottomasti etujasi.

Meillä pääset osaksi yhteisöllistä ja kehittyvää organisaatiota, jossa on hyvä yhteishenki ja työhönsä sitoutunut henkilöstö. Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti laajaa hyvinvointietuutta, henkilöstörahastoa sekä kattavaa työterveyshuoltoamme. Hae mukaan reippaaseen joukkoomme 30.9.2020 mennessä. Ehdokkaita haastatellaan jo hakuvaiheessa, eli älä epäröi laittaa hakemustasi heti!

Tehtävästä antaa lisätietoja myyntijohtaja Teemu Lindgren 040-575 9800.

Täytä hakemus

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

(Liitteiden suurin sallittu tiedostokoko on 1MB.)

Poista

Poista

Poista

Poista

Poista

Lisää seuraava tiedosto

Tampereen Kondensaattoritehdas
Kaapelikatu 3, 33330 Tampere
Tietosuojakäytännöt

Teemu Lindgren
Myyntijohtaja
+358 40 575 9800
teemu.lindgren@tkf.fi

Kumppanuudet ja Euroopan myynti

Tekniset dokumentit

Tilaa uutiskirje
2020-09-08T05:22:49+00:00