RAKENTAMINEN &
KIINTEISTÖHUOLTO

Sähkölaskulla on usein rivi ”loistehomaksu”. Esimerkiksi Suomessa loistehomaksu koskee yrityksiä, joiden sulakekoko on verkkoyhtiön määrittelemää kokoa suurempi. Loistehomaksun voi löytää sähkölaskultaan yksityinen rakennus (esimerkiksi kauppakeskukset, hotellit ja toimistot), valtio (yliopistot, virastot, liikenneinfra) tai kunta (virastot, sairaalat, oppilaitokset). Hyvä uutinen on, että TKF:n ratkaisuilla loistehomaksuista päästään eroon.

LOISTEHOMAKSUT POISTUVAT

TKF:n asiantuntijat määrittelevät rakennukseen tarvittavan loistehon kompensointilaitteiston. Asennuksen jälkeen loistehomaksut poistuvat sähkölaskulta ja tyypillisen 1-3 vuoden takaisinmaksuajan jälkeen laitteisto jauhaa jatkuvasti rahaa sähkölaskun maksajalle. Usein ratkaisu pystytään määrittelemään sähkölaskun tietojen ja sähköalan ammattilaisen käynnin perusteella.

SÄHKÖNLAADUN ANALYYSI

Monimutkaisemmassa kohteessa TKF suorittaa sähkönlaadun mittaukset, jolloin ilmenevät loistehon kompensoinnin lisäksi myös muut kohteen sähkönlaatuun mahdollisesti tarvittavat parannukset. Viitteitä sähkönlaadun ongelmista, kuten harmoniset yliaallot, ovat esimerkiksi hajoilevat sähkölaitteet, vilkkuvat valot ja merkittävät muutokset kiinteistön sähköteknisessä laitteistossa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

  (Liitteiden suurin sallittu tiedostokoko on 1MB.)

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Lisää seuraava tiedosto

  TKF Power Quality Oy
  Kaapelikatu 3, 33330 Tampere

  Teemu Lindgren

  Myyntijohtaja

  Kumppanuudet ja Euroopan myynti

  Tilaa uutiskirje