RAKENTAMINEN &
KIINTEISTÖHUOLTO

OTA YHTEYTTÄ
Sähkölaskulla on usein rivi ”loistehomaksu”. Esimerkiksi Suomessa loistehomaksu koskee yrityksiä, joiden sulakekoko on verkkoyhtiön määrittelemää kokoa suurempi. Loistehomaksun voi löytää sähkölaskultaan yksityinen rakennus (esimerkiksi kauppakeskukset, hotellit ja toimistot), valtio (yliopistot, virastot, liikenneinfra) tai kunta (virastot, sairaalat, oppilaitokset). Hyvä uutinen on, että TKF:n ratkaisuilla loistehomaksuista päästään eroon.

LOISTEHOMAKSUT POISTUVAT

TKF:n asiantuntijat määrittelevät rakennukseen tarvittavan loistehon kompensointilaitteiston. Asennuksen jälkeen loistehomaksut poistuvat sähkölaskulta ja tyypillisen 1-3 vuoden takaisinmaksuajan jälkeen laitteisto jauhaa jatkuvasti rahaa sähkölaskun maksajalle. Usein ratkaisu pystytään määrittelemään sähkölaskun tietojen ja sähköalan ammattilaisen käynnin perusteella.

TUOTTEET

SÄHKÖNLAADUN ANALYYSI

Monimutkaisemmassa kohteessa TKF suorittaa sähkönlaadun mittaukset, jolloin ilmenevät loistehon kompensoinnin lisäksi myös muut kohteen sähkönlaatuun mahdollisesti tarvittavat parannukset. Viitteitä sähkönlaadun ongelmista, kuten harmoniset yliaallot, ovat esimerkiksi hajoilevat sähkölaitteet, vilkkuvat valot ja merkittävät muutokset kiinteistön sähköteknisessä laitteistossa.

PALVELUT

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

OTA YHTEYTTÄ

  (Liitteiden suurin sallittu tiedostokoko on 1MB.)

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Poista

  Lisää seuraava tiedosto

  Tampereen Kondensaattoritehdas
  Kaapelikatu 3, 33330 Tampere
  Tietosuojakäytännöt
  Teemu Lindgren
  Myyntijohtaja
  +358 40 575 9800
  teemu.lindgren@tkf.fi

  Kumppanuudet ja Euroopan myynti

  Tekniset dokumentit
  Tilaa uutiskirje